Před pár dny jsem pucoval motor a finálně ošetřil tímto přípravkem http://www.sonax.cz/web/image_cla/12153 ... 330200.jpg výsledek velmi dobrý, tak doufám, že je to dobré a něják to neuškodí Jinak dnes večer jsem přišel z práce a prostě jsem se neudržel a byl se večer projet, u nás žádný sníh a silnice v okolí Mělníka suchá. Něják mi to chybělo.
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná NC 1,8. šedá NC 2,0. bílá
Tak skoro po dvou měsících jsme zahájili sezonu 2011 na mé trase Velvary - Slaný. Bylo to pěkné se zase projet. Při návratu začalo trochu sněžit, jinak sucho.
Přílohy
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná NC 1,8. šedá NC 2,0. bílá
Ale jo, mladší junior se mnou nějaký jarní srazový trip dá, dokonce to navrhl sám od sebe ledy se hnuly.. Jde jen o to, abych stáhnul z opravy ty ráfky. Mají to od začátku listopadu, jsou srovnané, ale komaxit se nedaří.. kdybych neblbnul, mohl jsem vzít teď ty, co inzeruje Hayko a byl by klid.. Ale chci držet 15´´tak snad už dorenovovuji ty moje
Tak dnes jsem vyrazil společně tom tomem na první letošní vyjíždku nahoře bez. Počasí nádhera a tak před startem jsme oba sundali HT. Projeli jsme klasiku Mělník - Dubá a pak jsme zamířili na letiště Hradčany. Vjezd stejný jako na podzim, nikdo si nás nevšímal. Tak jsme si krásně zařádili a hlavně si to užili.
Přílohy