Sedrikův NBfl MaX 1,8, 2003

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Sedrikův NBfl MaX 1,8, 2003

Příspěvekod Gali » 27 dub 2016, 15:17

Zdravim ve spolek. Na uvod bych rad oznamil ze jsem novym majtelem sedrikoveho NBFL a mam par otazek.
O vikendu jsem cistil strechu. Jelikoz Mazda stala pres zimu venku rostl uz na ni mech a vsechno mozne.
Pouzil jsem DODO wipe out 1:10 a kartacek.. zelene veci kolem lemu sli dolu pekne ale na vetsich plochach zustaly pekne zazrane fleky
Obrázek
Prosim nekoho kdo ma zkusenosti aby mi prozradil jestli existuje nejaky zpusob se tohoto zbavit.
Je mozne ze jsem se jen bal pritlacit.. na druhou stranu ta latka asi taky nevydrzi vsechno.
zatim diky :)
Gali

Obrázky: 5

Příspěvekod dopr » 27 dub 2016, 15:21

Sedrik píše:Tak po pěti sezónách s Miatou jsem se rozhodl auto prodat a umožnit dalšímu nadšenci pilovat řidičské schopnosti a užívat si za volantem nejzábavnějšího, nejspolehlivějšího a prostě nejlěpšího autoa, které jsem zatím vlastnil.

Auto je v dobrých rukou, takže "sága pokračuje" :)

Tento prispevek jsem nejak zazdil... :( Kurna Sedriku, co te primelo k prodeji?
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Sedrik » 02 srp 2016, 16:36

dopr píše:
Sedrik píše:Tak po pěti sezónách s Miatou jsem se rozhodl auto prodat a umožnit dalšímu nadšenci pilovat řidičské schopnosti a užívat si za volantem nejzábavnějšího, nejspolehlivějšího a prostě nejlěpšího autoa, které jsem zatím vlastnil.

Auto je v dobrých rukou, takže "sága pokračuje" :)

Tento prispevek jsem nejak zazdil... :( Kurna Sedriku, co te primelo k prodeji?

2Dopr: Málo času na auto a fakt mě mrzelo, jak jen smutně kouká z parkoviště. Navíc mi na zimu nevyšla garáž a MaX fakt trpěl.
Teď v létě mě to samozřejmě s*re, ale co už - každý konec je i začátkem něčeho nového a už vybírám nové kabrio. Zatím to vypadá, že by to mělo být opět 2místné, ale tentokrát s motorem uprostřed a z kontinentální Evropy :) Uvidíme...
Občas se tady kouknu, jestli se nechystá nějaký sraz, kam bych se se svým chrobákem sám pozval (aspoň vás pozdravit), ale nějak nemám štěstí.

2Gali: já to řešil docela dlouho - tlačil jsem hodně i málo a nešlo to ničím. Nakonec jsem to nechal tak (ačkoliv mě to vadilo) a říkal jsem si, že to dám odborníkům, jestli si s tím neporadí. Definitivní kapkou bylo, když jsem se potkal s párem v jiné MX5 a přítelkyně řidiče mi pochválila, jak mám pěknou střechu :) Poté jsem se rozhodl, že když je pěkná pro ni, tak je pěkná i pro ostatní :)
Jinak ta střecha vydrží fakt hodně :) Takže se neboj přitlačit (čistil jsem houbičkou, nebo rejžákem)
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod MacTeine » 02 srp 2016, 19:42

Gali: DJ TWO je dobrá věc, zkusil bych v nižší koncentraci a nechat déle působit (ale NESMI to zaschnout! ), pak stříknout do štětin kartáčku, s citem to vydrhnout a utřít vlhkou utěrkou. Když se to alespoň trochu pohne, tak opakovat...
Nemyslím si, že jestli na to jdeš TWO, tak by to pustilo nějakým jiným dedikovaným čističem na textil, silnější chemii (supermafrasol a podobně) bych na střechu nedával...
Podle fotky to vypadá na ptačince, ty jsou horzně agrasivní, to umí klidně vlákna úplně odbarvit nebo zažrat se do laku, že se musí zbrousit. V takovém případě, že to nepustí vůbec, je ta špína tak stálá, že bych tu střechu dobarvil i s ní a holt kašlat na to. Hlavě pak po tom všem nezapomeň obnovit impregnaci střechy ;)
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod dopr » 03 srp 2016, 08:13

Sedrik: Jasny, chapu te. Takze koukas po Boxterovi jo? :)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Gali » 03 říj 2016, 15:23

Tak jsem se minuly vikend vrhnul na vymenu spojky. Nakonec teda vetsi mrdcaka nez jsem si puvodne myslel..
2x kouslej steft v prirube vyfuku, 1x zalomenej sroub z ramu co spojuje zadni napravnici, no a nemel jsem koule na to pokouset stesti pri povolovani power framu z difu.. takze jsme ji skubali ven s framem stahlym kurtnou na bok..
Jinak to slo v ramci moznosti dobre.. asi jsem rozhyckany z mista co na nakladnich a autobusech mame :D

Nejake foto:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Gali

Obrázky: 5

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora