vhml píše:A tys měl jinak zamčený auto a otevřenej kufr?
Bohužel...nějak jsem spěchal a promítal si v hlavě, co všechno doma musim udělat, takže jsem byzmyšlenkovitě otevřel kufr a začal se skládáním...
m8rinek píše:A přitom je to tak snadné, stačí kus drátu, na konci háček a prostrčit mezi oknem a střechou a odemknout si... Práce na 30minut i s hledáním drátu. Viď TeeJay
Když se auto zamkne do druhý polohy, tak bohužel nejde otevřít zatažením za zámek, pouze klíčem nebo DO. Drátem jsme zkoušeli otevřít přihrádku na středovým tunelu, ale po chvíli jsme to vzdali - ono navíc otevírání kufru jde moc z tuha na to, aby stačilo za páčku zatáhnout drátkem.
mojžo píše:Našťastie som bol 5 km od domu
To je ještě štěstí v neštěstí no
Já to měl domů jen 150
drzko píše:a este som dosiel na jednu fintu, central sice nosim so sebou, ale oddelene od klucov
Dobrej nápad, asi to taky tak začnu praktikovat
I když vyškolenej jsem teď až až...
MiSm53 píše:...Zvenku přístupný ůkryt....
Nad tim jsem taky hodně silně uvažoval, člověk nikdy neví
Fernie píše:Nebo je ještě dobrý, naučit se způsob, jak si vykrást auto. Vyzkoušeno za vás.
Chvíli jsme se o to pokoušeli, ale bez destrukce nějaký části je to asi nereálný....nebo aspoň jsme na nic nepřišli. Dojet si pro klíče mi přišlo jako nejlehčí a nejlevnější řešení...
TeeJay:Od teď budu s nataženou střechou zamykat jen do první polohy, aby to v případě nouze nejvyšší šlo vyháčkovat no
Ono když to auto někdo bude chtít ukrást, tak si vždycky poradí, zámek na dveřích je to nejmenší.
Ale tahle příhoda měla ještě jednu dobrou stránku (kromě toho, že si dám teď na čas opravdu majzla s klíčema) - vim, že je tohle auto naprosto super...cestování s vypůjčenou corsou bylo utrpení
Hlavní je, že to docela dobře dopadlo a celý mě to stálo basu piv, kterou jsem dal za vypůjčení auta....a ještě teda mraky času, který jsem chtěl strávit trošku jinak.