evlo píše:Grafitky jsou co? Me se to obcas deje taky teda, tak jsem o tech dorazech premyslel, ale uz jsem do auta naraval nesmysl penez, tak chci byt zodpovedny
Pak prosim teda napis jestli na to prijdes.
evlo píše:Ja mam vyzkouseno, ze kdyz loktem zatlacim na dvere, jakoze smerem ven z auta, tak vrzani ustane, proto jsem si rikal, ze doraz asi ok. Prijde me, ze to vrze jak drhne tapec dveri v mezere o tapec toho v cem dvere sou, zhruba 10 cm od horni hrany, ale ruku za to nedam ani do ohne, ani do mixeru, ani do zachodu.
Nicmene muj popis a tvuj popis vypadaj by mohli popisovat stejne misto auta.
Na miata.net jsem nic nenasel a to tam obvykle tyhle veci najdu. Nekdo tam teda zminoval prave ty door bushings, ale nebylo to uplne presvedcive.
Nicmene me to vrze jen obcas, auto ted pouzivam kazdy den a vrze to tak jeden den v tydnu, driv to bylo casteji, asi, ze bylo chladneji.
TeeJay píše:No abych pravdu řekl, tak podle zvuku bych taky neřekl, že ten zvuk jde od dorazu, ale jak říkáte, vedle ramene. Jenže objevil se až s nasazením nových dorazů a jsem si 100% jistej, že s původními nic nevrzalo, takže jsem to automaticky přisoudil dorazům.
@evlo, když zatlačíš loktem na dveře, tak tím držíš celý dveře, nejen tapec.
Zkusím doma lehce máznout a uvidím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 132 návštevníků