Brzdy

Re: Brzdy

Příspěvekod m8rinek » 16 kvě 2016, 17:43

Mě na NB při slabším brždění HPplus taky písknou, stačí očistit desku přibržděním a je to ok...
m8rinek

Příspěvekod jagy » 19 kvě 2016, 11:12

Dobra deska je vzdy hlucnejsi a vic spini. To je dan za to, ze to brzdi. :)
http://www.jedetoshop.cz - HEL, Bilstein, Hawk, DBA, Whiteline, H&R, Eibach, Bilstein, K&N, Strongflex, Xtreme Clutch, Exedy, KW, Cusco, Kaaz, mFactory, Cobra Sport, King Racing, Energy Suspension, ACL a další!
jagy

Příspěvekod mojžo » 19 kvě 2016, 15:05

Brembo kotúče plus dosky nepískli ani raz a brzdia akože super :)
mojžo

Příspěvekod boros » 20 kvě 2016, 00:19

HP+ brzdí fest, špiní fest a po tvrdém zacházení pískají... Na okruhu no problem, nicméně na ultimátním beskydském touge downhillu jsem je jednou taky uvařil... :D
NC 2.0 PRHT Rev. + Cobra sport muffler, MeisterR, Hawk HP+
boros

Příspěvekod hospodský » 20 kvě 2016, 10:43

Jak píšeš. ;)
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod jagy » 20 kvě 2016, 11:00

Z kopce je to prave o umeni brzdit a pak DOCHLADIT. Kdo sjede kopec a zastavi, tak si vazne nemuze stezovaz na desky. ;)
http://www.jedetoshop.cz - HEL, Bilstein, Hawk, DBA, Whiteline, H&R, Eibach, Bilstein, K&N, Strongflex, Xtreme Clutch, Exedy, KW, Cusco, Kaaz, mFactory, Cobra Sport, King Racing, Energy Suspension, ACL a další!
jagy

Příspěvekod boros » 20 kvě 2016, 12:01

Samozřejmě, že jsem dole nezastavil... Ve spodní částí už bylo prostě cítit vadnutí a pak jsem zvolnil a nechal je vychladnout.. Nicméně mám pocit, že mi jedna pořád lehce přibrzďuje i když jsem už 2x nechával rozhýbávat pístky. Posledně mi našli jeden vodící čep třmenu trochu ojebaný, tak ho zkusím vyměnit.. Jinak už fakt nevím, brzdí se tam prostě několikrát za sebou z poměrně vysoké rychlosti do skoro vracáků.. rád ti to tam někdy půjčím ;) Na desky si nestěžuju, půjdu do nich i příště, nikde jinde jsem problém neměl, jen tam je to prostě nějaké zakleté a nebo taky neumím brzdit no :D
NC 2.0 PRHT Rev. + Cobra sport muffler, MeisterR, Hawk HP+
boros

Příspěvekod hospodský » 20 kvě 2016, 13:38

Chápu Jagyho, že si obhajuje svoje zboží. Zajímavé je, že se nám to z Borosem děje na té samé trase. Nikde jinde- ani na Soláni, ani na Pustevnám ani jinde a to jsou daleko prudší sjezdy. Prostě trať z Konečné dolů když není provoz jsou takové bomby, že to ani Hawk+ neustojí a ve spodní části vadnou. Po jejich DOCHLAZENÍ (což samozřejmě děláme, nejsme debilové) brzdí zase perfektně. Taky si je koupím znova, pokud neupgraduju na RX-8. Bavíme se o jen tom, že i HP+ mají své limity. Obhajovat je tím, že neumím/e brzdit je kravina. Nikdy jsi se mnou nejel, abys to mohl tvrdit. Brzdím před zatáčkou a razantně. Nejsem lopata, abych na nich stál kilometr před ní, to dá rozum. Nebo jak bych měl jako brzdit?
Die Kurvenstar
hospodský

Příspěvekod jagy » 20 kvě 2016, 16:47

To neni o tom, ze bych to obhajoval. :) To je kazdeho vec... jen bohuzel casto se stava, ze problem je prave v uzivani, setkavam se s tim prakticky denne, tak se snazim v ramci moznosti lidem pomoct at si ty brzdy nenici. Samozrejme brzdit ostre a kratce, jednou pred zatackou je spravne. Jezdim stejnou smes i na Honde a zatim bez problemu. I HP+ jako light street/okruh deska neni vzdy spasa a ma sve teplotni limity, ktere neni dobre prekracovat.

Ted pri jezdeni mam vzdy laserovy teplomer, tak klidne muzem zmerit teploty. Kdyz jsme to delali u nas na vyjizdce, tak byl videt rozdil mezi zacatecnikama nebo lidma, co jezdi dyl. Klidne to na vyjizdce otestujem, rad naberu nove zkusenosti z MX5ek. :) V nedeli? ;)
jagy

Příspěvekod hospodský » 20 kvě 2016, 17:56

Ok. Nekdy dopoledne? Dejme tomu v 10? Cislo na Tebe mam, tak se potkame v Roznove..
Die Kurvenstar
hospodský

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5