K: NA, pěknou

Re: K: NA, pěknou

Příspěvekod tomas2790 » 30 kvě 2016, 12:32

Zdravím, ano byli jsme tam, akce pěkná a pokacali jsme. Snad jsem se dozvěděl základní věci co jsem potřeboval.
Pořád koukam na De stránky co se tam objevuje, ale narazil jsem tady v čechách na tuhle:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda ... oFrom=list
Neví o ní někdo? Kiláky určitě stažený vzhledem k opotřebování interiéru a za tu cenu bych jí ani v De nekoupil...
tomas2790

Příspěvekod Winie » 30 kvě 2016, 13:47

Hele ta sedačka může být takhle ojetá z neustálého nastupování, ale km jsou celkem druhořadý bych řekl.
Nevypadá špatně za ty prachy
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod tomas2790 » 30 kvě 2016, 14:56

Mě tam trochu nesedí ta kastle - světla přesně nesedí s kapotou, levý roh nárazníku vyskočený, zadní kapota má jiné spáry po obou stranách, pak ten ošklivý volant, který asi není originál, sehmataná řadička, "tunning" pedály... asi to chce vidět
tomas2790

Příspěvekod Pelko » 30 kvě 2016, 15:15

svetlá sedia s kapotou tak ako majú, takto to je origo. Radička je v normálnom stave, volant je odveci. Tie kilometre samozrejme určite nesedia, ale to je úplne ale úplne fuk.
Auto je pekné. Podla mňa riešiš hlúposti z foto, a už duplom ak ide o auto ktoré bude pomaly veterán.
Pelko

Příspěvekod TeeJay » 30 kvě 2016, 20:53

A co se pedálů týká... za ty budeš šťastnej, že jsou takhle dobře vyřešený.
Já teď u NBfl řeším, jak přiblížit plynovej pedál brzdovýmu, protože i se svoji velkou nohou (46-47) nemůžu dávat meziplyny tak, jak jsem zvyklej - pravou polovinou chodidla, když brzdím levou polovinou - plynovej pedál je na to moc daleko. A na heel & toe tam zase pro mě není místo... :) takže nejspíš budu muset nějak rozšířit plochu plynovýho pedálu o plošku po levý straně.
TeeJay

Obrázky: 0

Předchozí

Zpět na Inzerce/bazar