P: Tvrdé dorazy dveří NB/NBFL (door bushing, delrin...)

Re: P: Tvrdé dorazy dveří NB/NBFL (door bushing, delrin...)

Příspěvekod elektron » 22 kvě 2016, 09:45

Mne to po nahodeni tvrdych dorazov tiez zacalo nieco vrzgat na pravych dverach, neviem si s tym nijako poradit.. Ide to ako keby nie priamo od dorazov ale z ineho miesta, a to mam pri tom dvere este aj kompletne vytlmene. Nejake spevnenie karoserie alebo krutenia ci tuhosti absolutne nedokazem registrovat ani pri prejazde nerovnosti...
16 ND ceramic, recaro, bilstein
99 NB 1.8 vvt BP-Z3 turbo, 240hp, VICS, 6speed, 3.6 lsd, ME221, bosch EV14, Koni, brake swap
ex 00 NB 1.8 coldside mp62, 210hp, MS2 MSlabs
ex 90 NA 1.6 116hp
elektron

Příspěvekod Tommy014 » 22 kvě 2016, 10:04

Přidám taky svou trošku do flamu :D . Standardne mi auto tužší nepřijde, ale když sem jel teď na okreskách rychleji tak mi přislo, že to bylo znát :) . Jinak mě nevržou, naprostá spokojenost. A dovírání je ve finále taky lepší. Měl jsem teď možnost po nějaký době používání zavírat dveře na standardních dorazech a nebylo to oproti mojí uplně ono. Ale je fakt, že všechno je hodně subjektivní. Jinak za mě naprostá spokojenost :D
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod AndrewG » 22 kvě 2016, 11:48

elektron píše:Mne to po nahodeni tvrdych dorazov tiez zacalo nieco vrzgat na pravych dverach, neviem si s tym nijako poradit.. Ide to ako keby nie priamo od dorazov ale z ineho miesta, a to mam pri tom dvere este aj kompletne vytlmene. Nejake spevnenie karoserie alebo krutenia ci tuhosti absolutne nedokazem registrovat ani pri prejazde nerovnosti...

tiez mi zacali vrzgat tie horne casti oblozeni, ale je to normalna vec. to co pohlcovali dorazy teraz pohlcuju dvere samotne a vyburi sa to na najslabsom mieste co su dorazy...vadit mi to nevadi kedze som zvyknuty na to uz z toho ako sa mi sedacky opierali o dvere, vydavalo to rovnaky zvuk :D
AndrewG

Příspěvekod mojžo » 25 kvě 2016, 15:11

Pridám svoju skúsenosť: Auto je citelne pevnejšie, celkovo lepší pocit z auta, avšakmi začal rachotať hardtop... asi už mám príliš unavenú karosériu - auto mám nakoniec ojazdené až-až.
Ale účel to plní, mimo to som mal z auta naozaj lepší pocit. Ak niekto jazdí motoršport, či inak ostro, musí to pomôcť.

Svoje predávam. Ak niekto chce, napíšte koľko mi za ne dáte, tak ako na fotke, aj s montážnym materiálom, dohodneme sa na 100 percent. Poštovné do CZ je 2,6€, viete mi zaplatiť aj cez PayPal
Přílohy
dorazy mx5.jpg
mojžo

Příspěvekod mikee19 » 30 kvě 2016, 07:23

takze nahodene aj u mna. pri nerovnostiach do dost vrzga. akonahle vybehnem na kvalitny asfalt, vsetko je v pohode (ale toho na Slovensku vela nieje ;)).

A ci je auto tuhsie? No neviem, nic extra citelne som necitil.

Davam ich dole, lebo je to neprijemny zvuk. Auto mam ako daily... Ak to ma niekto iba na santenie a okruhy, ma to zmysel. Asi ich budem nahadzovat iba na slalomy.
NBFL 1.6 '01 | ME221 | Revent Turbo kit + TD04 | RX8 Yellows | Torsen T2 | AD08 | TR Lane RollBar
mikee19

Příspěvekod noose » 30 kvě 2016, 07:54

noose píše:Tak dorazy nainstalovane, bezproblemu sednou i na NA, zlepseni tuhosti je poznat od prvni chvile. Tuhost dorazu je dle meho nazoru idealni, tuhost karoserie se vyrazne zvysi a zvuk dveri je zdravejsi, trosku hlubsi ton bouchnuti. Mel jsem moznost videt Ken Auto dorazy a ty uz se mi zdaly moc tvrde a dvere sly ztuha. S temito dotazy jdou dvere otevirat stejne jako s OEM, ale tuhost karoserie se zvysila. Pokud se dorazy casem nevymackaji, coz nepredpokladam, tak urcite doporucuji zakoupit. Diky!

S vrzáním nemám naštěstí žádný problém.
NA BRG
noose

Příspěvekod spooon » 30 kvě 2016, 09:39

taky se mě auto trochu rozvrzalo, ale nic hroznýho.

A žádnou extra tuhost navíc nepociťuju. A nebo to jen nepoznám...
spooon

Obrázky: 0

Příspěvekod TeeJay » 30 kvě 2016, 20:35

Dneska jsem dorazy lehce máznul vazelínou a je ticho po pěšině... :) a jestli je auto tužší, nevím, možná.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod Tommy014 » 30 kvě 2016, 20:57

Hele na to aby to člověk poznal si myslim že musí jet rychleji a někde kde se má to auto možnost pořádně zkroutit :D :D jinak normálně taky necítím rozdíl:)
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod mojžo » 30 kvě 2016, 21:01

Fuu, ako, ja som rozdiel cítil, naozaj že v prospech týchto dorazov.
mojžo

PředchozíDalší

Zpět na Inzerce/bazar