PavelS píše:Přesně tak já jsem nezaznamenal teda žádný snížení komfortu ani na těch - 50mm ale je to samo individuální...
PavelS píše:Ja neříkám že se auto malinko nepřitvrdí a že nepřijde o část chodu tlumiče
PavelS píše:Myslím, že stejně jako dopr říkám pořád to samé, ale nevadí
cafe-racer píše:Objektivně se auto stane míň komfortní, jak to kdo subjektivně vnímá je pochopitelně každýho věc a dokud jsem si to obojí nevyzkoušel tak bych nevěřil jak může být MX-5 pohodlný auto v sérii.
@P2M - notabene když jezdíš se svojí polovičkou, případně i s dcerkou, fakt si to vyzkoušej než se rozhoupeš (protože na sportovním podvozku už se moc nezhoupneš). Nic to nestojí a sám si uděláš nejlepší obrázek.
TeeJay píše:Martine, s tím se nedá než souhlasit, na druhou stranu ale stále platí, že v závislosti na typu tlumičů a pružin může auto komfortu pozbýt málo a získat na řízení hodně. Nebo taky naopak.
Zrovna Karel ale ještě se svou Černou Kočkou (jeho bývalé NB, teď ji má opět MXfanda), jezdil na OEM Bilsteinech nejspíš se sníženýma pružinama (podle výšky to jinak být nemůže) a na pohodlí si nestěžoval a nestěžuje si ani MXfanda či jeho žena při zahraničních výletech
A tak si stále myslím, že se auto dá rozumně snížit, aniž by to opravdu špatně dopadlo, a různé cesty ke snížení vedou k různému poměru zachovaného komfortu a zlepšení řízení.
Tím bych to mírumilovně uzavřel a těším se na další projížďku, na který se v tý tvý taky svezu, ať poznám B8 i v NCčku
Tomin píše:Mírumilovný příspěvek. Kdysi jsem v AutoPalace viděl tuhle samou (myšleno edici). Tmavěhnědá střecha a sedačky. A barva kastle byla z dálky i při bližším pohledu černá. Ale při detailním zkoumání v místě kde se odráželo slunce měla barva fialový nádech a tón. Moc se mi to líbilo. Není to případ i té tvé? Taky se mi dost páčí ty černolesklé rollbary za sedadly. Doporučuju takto nabarvit i stříbrný pruh v kabině mezi výdechy klimošky. Některé NC3 mají v lesklé černi i ty stříbrné prvky na volantu. Ve vnitř je to pak hodně nóbl! Jo abych nezapoměl - kvituju vkus ve výběru materiálu střechy! Chtěl jsi předem plátno, nebo to byla loterie?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 126 návštevníků