Andrew´s Red Miata - 1.9 VVT ITB NA

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Andrew´s Miata - Red NA 94 1.8

Příspěvekod PavelS » 04 čer 2016, 10:04

Deset bodů... Pět bodů dolů za helmu, takže výsledek je pět bodů.
PavelS

Příspěvekod tomybandit » 06 čer 2016, 09:37

He-He vidim ze to nicenie kuzelov vas aj s Whisperom hodne bavi....Foto supeeeer Chill&Race tiez hodne zaujala :D
Punk´s Not Dead
tomybandit

Příspěvekod AndrewG » 07 črc 2016, 18:39

keď už nemám auto kvôli vyváraniu kasne 3 týždne, tak aspoň si čítam a čerpám motiváciu. toto je moj najnovší objav a mega inšpirácia. akurát ja by som rád skončil pri tom že tam tú K20 dám kedže nemám RHD auto :D
AndrewG

Příspěvekod PavelS » 08 črc 2016, 22:23

Asi bysme chtěli ten obrázek nebo link :-D

Btw, tři týdny, to není málo, co všechno dělaj?
PavelS

Příspěvekod AndrewG » 08 črc 2016, 23:19

praveže nič. auto rozrezal a nasledne dostal obličkový záchvat takže 2 tyždne bol v nemocnici, hadam to do začiatku tyždna spravi, kedže musím to nastriekat a spravit stk v tomto týždni.
link je tu nejako sa stratil :-D
http://clubroadster.net/vb_forum/89-roa ... anda2.html
AndrewG

Příspěvekod Skrblík » 09 črc 2016, 10:21

tak tohle by šlo :D
Skrblík

Příspěvekod Ryba » 09 črc 2016, 14:26

AndrewG píše:praveže nič. auto rozrezal a nasledne dostal obličkový záchvat takže 2 tyždne bol v nemocnici, hadam to do začiatku tyždna spravi, kedže musím to nastriekat a spravit stk v tomto týždni.
link je tu nejako sa stratil :-D
http://clubroadster.net/vb_forum/89-roa ... anda2.html

wow! tak to je nádhera
Ryba
špion

Příspěvekod AndrewG » 07 srp 2016, 17:05

tak po dlhšej dobe sa hlásim, spokojný a konečne s autom :-) a musím povedať že s autom ktoré funguje úžasne, ale o tom neskôr :-)

MISSION - KILL THAT F*CKIN RUST !!!
ano ano, aj moja mazdička bola postihutá hnusným osudom asi každej mx5 v európe... a uź bol fakt čas prestať sa vyhovárať a niečo s tým spraviť.
takže po niekoľkých týždňoch dohadovania sa som konečne zaviezol moju mazdu k človeku čo ju mal vyvárať. Pôvodný plán znel, že o týžden si pre nu dojdem. na mieste sme sa dohodli že maximálne do 2 týždňov bude hotová. Tak spokojný si vravím že no okej 2 týždne nejako prežijem. to bolo 19.6. 2016.
no realita bola žial iná. prvá fotka sa ku mne dostala 30.6. teda v čase kedy sa blížil deadline. 3 dni pred deadlinom a jediné čo bolo na aute spravené bol vyrezaný pravý blatník !
received_1562515317386719.jpg

vravím si hmm to som fakt mohol ísť ten slalom víkend po tom ako som auto odovzdal ! ale ok, vravím si že teda snáď to do tej nedele spraví, asi mal vela inej roboty. Ako som sa mýlil... prešiel ďalší týždeň a ja som nemal o aute žiadne info. tak volám človeku že čo sa deje. oznamuje mi že ho v sobotu zobrala sanitka do nemocnice s obličkovym zachvatom alebo s niečim podobnym, ale že už je doma a zajtra sa pustí do práce. vravím si že no pecka, mam ja ale štastie. vraví mi že cez víkend, najneskôr v pondelok to bude (je streda). Cez víkend s ním volá a vraví mi že nestíha. Začínam byť fakt zlý a nasratý. auto je preč 3. týždeň a prakticky nič na ňom nie je spravené. ubezpečuje ma že v stredu to už bude, samozrejme nie je to a prichádzajú výhovorky ako že bola búrka a nemal celý deň elektriku. I DON´T GIVE A FUCK ! v piatok mu nasratý volám že v sobotu si idem po auto a je mi jedno v akom bude stave, ak nebude hovové nezaplatím mu ani korunu... hovorí, že teda v sobotu ráno nech si po to prídem. o 11 mi volá že je zima a tmel mu neschne (naozaj bola zima a pršalo). nevadí, večer som si prišiel po auto. po 28dňoch ! áno 28 prevažne slnečných dní som bol bez mazdy ! No v tom momente sa začínal súboj s časom. je sobota 20:00 a prichádzam domov a mám čas do stredy aby som auto vybrusil nastriekal a pripravil na STK ktorá mi v stredu končí !
takže som do pol noci zisťoval ako to ten tmel funguje a ako s tým robiť. Trošku som sa pohol ďalej, hlavne som auto odstrojil a zakryl čo bolo treba.
auto vyzeralo asi takto
IMG_20160716_235101.jpg

Nedela ráno, budíček 7:00 a ide sa makať. Ani som sa nenazdal a je obed. takže odkladám bordel, umývam si ruky a fotím progress a idem jesť (neviem už čo to bolo :D )
IMG_20160717_183629.jpg

poobede pokračujem a do večera je prvá strana ready na farbu. dávam hrubý tmel so skelným vláknom na druhú stranu a idem spat, nech to vytuhne.
Kedže som o tomto čase planoval vylehovať na pláži niekde pri mori zobral som si dovolenku v práci na 2 týždne, naštastie priateľka zistila že nemá pas takže to nebolo len kvôli mne že nikam sme ešte nešli :-D taaakže robim robim a druha strana je hotová. Vravím priatelkinemu otcovi, že na stredu ma môže objednať na STK, že stihačka žiaden problem :-)
takže v utorok prišiel čas začať striekať.
IMG_20160719_093724.jpg

pre tých ktorí by sa chceli spýtať, je to striekané sprejom a absolútne nevyhovujúcich podmienkach. výsledok je super a som spokojný, napriek tomu že lak som ešte nestihol stále prebrúsiť a vyleštiť.
takže šup na auto nárazník s hmloukou kvôli stk :-)
IMG_20160720_120643.jpg

pozornému oku určite neujde, že som nenastriekal prah. neviem či som bol tak strašne lenivý alebo som to už rychlo rychlo chcel mať a mať pokoj. takže takto som to nechal. začal som auto skladať.
ešte pred STK však bolo treba vymeniť zadné brzdy, pretože pravá zadná mi nebrzdila vôbec (zadretý piestik). Dik spoofan za repasovane brzdy ;-)
vymenil som odvzdušnovaky za speedbleeders od americkej firmy ktorá sa vola neviem ako (ak vás to zaujíma napíšte zistím) a neviem si to vynachváliť. celé auto odvzdušnené za 10minút mnou samým.
auto jazdilo STK na výbornú aj technik auto pochválil.
nakoniec som tie prahy nastriekal :D
IMG_20160721_151405.jpg

no a včera došiel test :-)
Slalom na slovakia ringu na cvičisku. parádna trať aj rýchla ja technická. auto zafungovalo na výbornú a bolo z toho 15. miesto z celkových 75ludí. Čo ma teší a zároveň hnevá je 4. miesto v triede. Predomna sa klasicky dostala S2000 a 2 integry typeR. nabudúce to bude verím podium, no myslím si že nakoľko je toto moj 4. slalom je to vynikajúce ! Prikladám aj onboard, z 3. jazdy, a pre pobavenie aj z 2. pokazenej jazdy kde som išiel ako kamion (42 trestnych sekund, uznajte sami, či som vynechal 2 branky, alebo len zhodil kužele...)
3. jazda https://www.youtube.com/watch?v=B40tetdVjTA
2. jazda https://www.youtube.com/watch?v=lp67Kg6 ... e=youtu.be
keď mi bude k tej 3. jazde mať niekto skúsenejší čo povedať pre zlepšenie bol by som veľmi rád...(pár vecí som si vedomý aj sám :D )
Naposledy upravil AndrewG dne 07 srp 2016, 17:22, celkově upraveno 2
AndrewG

Příspěvekod spoofan » 07 srp 2016, 17:12

Zase posun o krok dalej :)
Vidis, som uz aj zabudol, ze mas odomna zadne brzdy :lol:
Díly na MX-5 NA/NB

I am not into fake things - including boobs and wheels.
1.8 NA BRG + jedna lady + brap
spoofan

Příspěvekod TeeJay » 07 srp 2016, 20:17

Tuze hezké, lak se povedl, co dodat :) a ty jízdy - ani ta 2. podle mě není zas tak hrozná, kužel sem, kužel tam :D a je to asi první video ze slalomu, ze kterého mám pocit, že bych i věděl, kam mám vlastně jet.

A protože mě ještě letos čeká to samé + komplet prahy... zajímá mě to lakování. Je reálný si komplet všechno po klempířině (tmel a lak) udělat v nevyhovujících podmínkách sám, aby to nevypadalo příšerně, když jsem to v životě nedělal? Vidím to tak, že u lakýrníka za to nechám 300-400 €, což bych radši obětoval třeba na nový siláče na podvozek, na druhou stranu to radši zaplatím a čas strávím jinou prací, než aby to bylo příšerný - u nás v garáži se dost práší.
Potřeboval bych sprej s A3F barvou, to mi někdo za rozumnej peníz namíchá? :) A co stojí veškerej tmel?
TeeJay

Obrázky: 0

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora