vhml píše:Asi bych to začal pomalu ukončovat a vybírat zálohy. Mluvil jsem opět s výrobcem, platí cena sakum prásk 8500 Kč s dopravou až k vám domů. Pokud jich opravdu objednáme všech 9 jak jste přislíbily, tak to na rozpočtené dopravě vyjde asi o stovku levnějš. Zaslal bych pak případně zpět, ale nedělám si iluze, že někdo necouvne. Termín doručení koncem července.
Nyní bych tedy rád vybral zálohy - ve výši 100% je prosím zašlete do konce června na č.ú. 43-3145490227/0100. Pro jednotlivá jména jsem v prvním příspěvku přiřadil Variabilní Symboly, držte se jich prosím ať je v tom pořádek. Celý týden 27 ( 4-10.7 ) jsem pryč, jedeme závodit do Rakouska, proto bych to rád objednal ještě předtím, než odjedu ať může frčet výroba.
Další zájemci se klidně přidat ještě mohou, ale s tím, že to do konce června musí být zaplacené.
Tommy014 píše:Hele aktuálně jezdí po čechách poměrně dost MX-5tek s rámem, jen za posledních pár měsíců jich přibylo 40, a nějak jsem ještě nezaznamenal, že by mi někdo říkal, že ho někde vyhmátli nebo prudili nebo něco. A nebo si připlať za jejich obloukovou verzi(sry za OT mimo cílovej topic), to vypadá téměř totožně se style barem
TeeJay píše:Jenže Kuba má rám s diagonální vzpěrou, která je až moc dobře vidět i s nataženou střechou přes zadní okno a kterou tyhle rámy nemají, takže u těchto rámů jsou vyhlídky lepší
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků