Rollbary - další kolo

Re: Rollbary - další kolo

Příspěvekod studio_penguin » 23 čer 2016, 22:49

AndrewG píše:tvaria sa rovnako ako keby si v tom aute mal motor z S2000. nepoznajú tie auta a nevedia co tam ma byt a co nie. nalep si na ram nalepku mazdaspeed a povedz ze to je doplnkova vybava od mazdaspeed. fakt ako píše pavel riešite kraviny. radšej budem davať aj každe 2 roky ram hore a dole, je to robota tak na 4hodiny max, keď ma človek pomocnika tak možno 2 hodiny, ak vôbec to a budem v klude jazdiť s tým, že keď to nejaký idiot do mňa pošle z boku alebo keď to pošlem ja cez strechu tak mám nejakú šancu na to že z auta vyjdem cely.

keď na to poukážeš STK s veľkou pravdepodobnosťou nespravíš samozrejme :roll:

Tohle podceňování lidí prostě miluju... :mrgreen: Už tady bylo řečeno, že to bylo první, po čem technik vystartoval, a rám musel z vozu... možná proto, že Dekra jim dělá ty přednášky dobře.
Takže, abych to uvedl na pravou míru... už jsem trošku starej na to, abych dělal klukovský podvody jako nějakej teenager. Když si dám do auta rám, tak počítám s tím, že tam bejt nesmí (ať už se mi to jakkoli nelíbí). Možná si ho tam na podzim nebo příští rok... nebo nedám a budu jezdit slušně.
A mimochodem... těch pár trubek ti může pomoci a nemusí... ale nejlíp si pomůžeš sám, tím, jak jezdíš. Když jsem na škole jezdil oblastní rallye, tak jsem viděl auto s kompletní klecí, ve kterém se zabil kluk.
A už to přestávám řešit.. :mrgreen:

Jiří.
1.8 NB - 1999
studio_penguin

Obrázky: 2

Příspěvekod Smolda » 24 čer 2016, 09:34

Tak jsem dneska mluvil s pánem na STK a moc sdílný nebyl. Řikal, že je to na individuálním přístupu technika - volně přeloženo: když narazíš na hnidopicha, pošle tě s tim pryč, když to bude "normální" člověk, nechá tě projít. Takže bohužel nenesu žádné nové info. Ale za možnou záchranu života mi případně těch pár hodin práce jednou za dva roky stojí. Tohle kolo objednávek asi už nestihnu, ale až se pojede další (snad nějaké ještě bude), pravděpodobně si rám taky objednám.
Smolda

Obrázky: 0

Příspěvekod vhml » 24 čer 2016, 10:03

Stihneš, zatím se vybírají zálohy. Kdo ji pošle, bude mít rám :-) Možná i s nějakým pěkným štítkem :twisted:

Stejně jsem to řešil s STK na mojí stovku, která není taky úplně košer. Odchytil jsem technika a řekli jsme si co a jak, co vyměnit, co zkusit nechat, atd.
U jekotu převodovky s rovnýma zubama jsem pak zarputile tvrdil, že už je chudinka ve smrti :lol:
vhml

Příspěvekod gramo » 24 čer 2016, 10:12

Jekot převodovky naštěstí není vidět na povinných fotkách :-)

Evidenčku s rámem jsem absolvoval a technik auto pochválil, ale rovnou tak trochu smutně říkal, že na technické by to s tím neprošlo. V srpnu mě to čeká, tak jsem fakt zvědavý, jak se to podaří vyřešit :D
gramo

Příspěvekod Smolda » 24 čer 2016, 12:34

vhml píše:Stihneš, zatím se vybírají zálohy. Kdo ji pošle, bude mít rám :-) Možná i s nějakým pěkným štítkem :twisted:

Stejně jsem to řešil s STK na mojí stovku, která není taky úplně košer. Odchytil jsem technika a řekli jsme si co a jak, co vyměnit, co zkusit nechat, atd.
U jekotu převodovky s rovnýma zubama jsem pak zarputile tvrdil, že už je chudinka ve smrti :lol:

Bohužel nestihnu. V srpnu mě čeká svatba + svatební cesta, takže si chci nechat dostatečnou finanční rezervu. Já bych mohl nejdřív v září, takže budu muset počkat na další kolo.
Smolda

Příspěvekod TeeJay » 24 čer 2016, 12:37

Já o rámu taky přemýšlím, ale není to ještě aktuální téma, to samý Dejvid, takže pak uděláme kdyžtak další GB :)
TeeJay

Příspěvekod Smolda » 24 čer 2016, 12:47

TeeJay píše:Já o rámu taky přemýšlím, ale není to ještě aktuální téma, to samý Dejvid, takže pak uděláme kdyžtak další GB :)

Super, takže potenciál na další GB by tu byl, to rád slyšim :)
Smolda

Příspěvekod studio_penguin » 24 čer 2016, 12:53

Smolda píše:
TeeJay píše:Já o rámu taky přemýšlím, ale není to ještě aktuální téma, to samý Dejvid, takže pak uděláme kdyžtak další GB :)

Super, takže potenciál na další GB by tu byl, to rád slyšim :)

Třeba to ještě taky "rozchodím".... uvidíme :mrgreen:
1.8 NB - 1999
studio_penguin

Obrázky: 2

Příspěvekod vhml » 28 čer 2016, 09:13

Rád bych připomenul platby záloh. Chtěl jsem to koncem týdne objednávat, ale zatím zaplatil jen jeden člověk :x :roll:
vhml

Příspěvekod Pavel260 » 28 čer 2016, 09:35

Musím se smát. Ne tobě. Tobě se jen divím že sis ho neobjednal sám.
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Hromadné nákupy