AndrewG píše:tvaria sa rovnako ako keby si v tom aute mal motor z S2000. nepoznajú tie auta a nevedia co tam ma byt a co nie. nalep si na ram nalepku mazdaspeed a povedz ze to je doplnkova vybava od mazdaspeed. fakt ako píše pavel riešite kraviny. radšej budem davať aj každe 2 roky ram hore a dole, je to robota tak na 4hodiny max, keď ma človek pomocnika tak možno 2 hodiny, ak vôbec to a budem v klude jazdiť s tým, že keď to nejaký idiot do mňa pošle z boku alebo keď to pošlem ja cez strechu tak mám nejakú šancu na to že z auta vyjdem cely.
keď na to poukážeš STK s veľkou pravdepodobnosťou nespravíš samozrejme
vhml píše:Stihneš, zatím se vybírají zálohy. Kdo ji pošle, bude mít rám Možná i s nějakým pěkným štítkem
Stejně jsem to řešil s STK na mojí stovku, která není taky úplně košer. Odchytil jsem technika a řekli jsme si co a jak, co vyměnit, co zkusit nechat, atd.
U jekotu převodovky s rovnýma zubama jsem pak zarputile tvrdil, že už je chudinka ve smrti
TeeJay píše:Já o rámu taky přemýšlím, ale není to ještě aktuální téma, to samý Dejvid, takže pak uděláme kdyžtak další GB
Smolda píše:TeeJay píše:Já o rámu taky přemýšlím, ale není to ještě aktuální téma, to samý Dejvid, takže pak uděláme kdyžtak další GB
Super, takže potenciál na další GB by tu byl, to rád slyšim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků