Myšlenkou je přibližně do měsíce a půl zakoupit a hromadně poslat do ČR opravné plechy na zadní prahy a lemy od I.L.
Já chci jen pro sebe jednu sadu na NBfl a mám v plánu tímto ušetřit na poštovném a případně dostat i nějakou slevu za větší obrat. Velkou výhodou by bylo, kdybychom se sešli tak 3 až 4, ideálně ne moc daleko od sebe.
Plechy jsou konkrétně tyto:
NA0-0800NA0-0801NB0-0800NB0-0801Poměr kvalita/cena se zdá být výborný ve srovnání s ostatními repaplechy na zadní prahy + lemy.
Jsem si vědom, že zrovna levý bok na NB není na skladě, předpokládám, že do měsíce by se mohl skladem objevit. Když se objeví dříve, objednáme dříve. Zbylé plechy jsou podle ILu v dostatečném počtu, takže naopak v časovém horizontu cca měsíce by zmiznout nemusely.
Edit: Pokud bychom se stihli dát dohromady včas (a včas se plechy naskladní), bylo by nejlepší se spojit s
aktuálním kolem GB z ILu. Udělal jsem tomu však téma zvlášť, protože plechy stejně poputují zvlášť jako jeden velký balík, ale díky společné objednávce by mohla kvůli velkému nákupu z GB vzniknout další sleva na poštovném. Vše se bude řešit operativně, podle zájmu a naskladnění
Přesná kalkulace poštovného zatím není, vše je ve stádiu zjišťování zájmu, který budu rád, když napíšete sem