Geometrie

Re: Geometrie

Příspěvekod Krenstik » 24 črc 2016, 19:59

vhml píše:
Krenstik píše:A ten odklon na predku uz mohli taky doupravit. nechat tam pul stupne rozdil....

Kolik minut má hodina? :-)

:roll: :lol: :lol: asi moc slunicka :lol: :lol:
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod moah » 25 črc 2016, 00:48

vhml píše:
TeeJay píše:Podložky (aspoň nějaké silnější), čistě fyzikálně, prodlouží páku, tudíž se víc stlačí pružiny, .

Vzadu na starý škodovce jo, ale na Mazdě ne. ;) Schvalně jestli vymyslíš proč :idea:

Premyslim nad tim cele odpoledne vcetne googlovani, jak vypada naprava na skodovce a taky nevim. Jake je tedy vysvetleni? :)
moah

Příspěvekod TeeJay » 25 črc 2016, 02:08

moah píše:
vhml píše:
TeeJay píše:Podložky (aspoň nějaké silnější), čistě fyzikálně, prodlouží páku, tudíž se víc stlačí pružiny, .

Vzadu na starý škodovce jo, ale na Mazdě ne. ;) Schvalně jestli vymyslíš proč :idea:

Premyslim nad tim cele odpoledne vcetne googlovani, jak vypada naprava na skodovce a taky nevim. Jake je tedy vysvetleni? :)

Asi už je moc pozdě na tohle přemýšlení, nic mě nenapadá... :D
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod gramo » 26 črc 2016, 13:20

Že by dvojitý lichoběžník? Podložka způsobí větší tlak na horní rameno, ale páka na pružinu je daná délkou ramen, která se podložkou nezmění. Ale to jen tak tipuju, 100% jistý si nejsem :)
gramo

Příspěvekod vhml » 26 črc 2016, 13:56

:idea: ;)
vhml

Příspěvekod buteo » 26 črc 2016, 16:48

Má pravdu, předsedo ! :lol:
buteo

Příspěvekod moah » 03 srp 2016, 23:47

Hodím sem jednu pozitivní reakci na pana Malíka v Hostivicích, domluva po telefonu skvělá, technici rozumí tomu, co dělají, nastaví hodnoty, jaké člověk chce, plus vytáhnou některé předchozích mx5tek, které tam už byly, nechá se s nimi i probrat, co tam nastavit. Velice vstřícný přístup včetně toho, co se jim na podvozku nezdá a jako bonus mi sehnali a dotáhli matku, která tam nebyla a přišroubovali i uvolněný nárazník. Jak jsem v tom tempu odjel, tak jsem si všiml, že je volant lehce doleva (nezbyl mi čas na projetí po nastavení, což vždycky dělají), stačil jeden hovor a po cestě kolem a deset minut dolazeno.

Mimochodem tam už bylo za poslední dobu šest MX-5, ptal se mě, jestli nejsem z nějakého klubu, tak to vypadá, že se z toho stává dvorní servis geometrie pro Prahu a okolí : )

na závěr fotka trhače, který vás pravděpodobně přivítá na schodech před provozovnou :)
Přílohy
WP_20160729_16_31_10_Pro.jpg
trhač
moah

Příspěvekod hroche » 04 srp 2016, 12:34

moah píše:Hodím sem jednu pozitivní reakci na pana Malíka v Hostivicích, domluva po telefonu skvělá, technici rozumí tomu, co dělají, nastaví hodnoty, jaké člověk chce, plus vytáhnou některé předchozích mx5tek, které tam už byly, nechá se s nimi i probrat, co tam nastavit. Velice vstřícný přístup včetně toho, co se jim na podvozku nezdá a jako bonus mi sehnali a dotáhli matku, která tam nebyla a přišroubovali i uvolněný nárazník. Jak jsem v tom tempu odjel, tak jsem si všiml, že je volant lehce doleva (nezbyl mi čas na projetí po nastavení, což vždycky dělají), stačil jeden hovor a po cestě kolem a deset minut dolazeno.

Mimochodem tam už bylo za poslední dobu šest MX-5, ptal se mě, jestli nejsem z nějakého klubu, tak to vypadá, že se z toho stává dvorní servis geometrie pro Prahu a okolí : )

na závěr fotka trhače, který vás pravděpodobně přivítá na schodech před provozovnou :)

a proč ne když dělají svojí práci na jedničku
hroche

Příspěvekod PavelS » 04 srp 2016, 21:49

To je brácha kolegy z práce :) ještě jsem u něj nebyl ale znám hodně lidí co k němu jezdí na pneuservis a nikdo si nestěžoval.
PavelS

Příspěvekod Safa » 04 srp 2016, 22:13

Je výborný :!:
Mně na něj dal tip můj dlouholetý mechanik a po osobní zkušenosti jsem musel jen souhlasit. Cca od dubna tu na něj šířím pochvalné reference. A jsem moc rád, že jsou s ním spokojeni i další Mazdaři. Co vím, už u něj kromě mě letos byli odsud z fóra i Andrej, hroche, moah, Magnum_no a Renee...
Kochám se, tedy jsem...
Videa z výletů - zde: http://www.youtube.com/user/Safabox/videos
Safa bloguje - zde: http://www.autickar.cz/blog/safablog
Safa

PředchozíDalší

Zpět na Kola, pneu a geometrie